Kosten

Duur sessie
Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten, afhankelijk van de gebruikte oefeningen. Na elke sessie ontvang je een factuur, die je afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten, kunt indienen bij de zorgverzekeraar. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Tarieven
Kosten voor een sessie bedraagt € 90,00
De consulten zijn geheel vrijgesteld van BTW

Vergoeding werkgever
Ook worden gesprekken soms vergoed door de werkgever bijvoorbeeld vanuit het loopbaanbudget of providerboog

De praktijk is aangesloten bij de volgende beroepsvereniging
Jungiaanse vereniging analytische therapie Nederland (JVATN)
AGB-code Onderneming: 90068397
AGB-code Zorgverlener: 90109418
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg (RBCZ)  Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de stichting Tuchtrecht Complementaire zorg. (TCZ) Mocht je ontevreden zijn over de behandeling, en komen we er samen niet uit, dan kun je beroep doen op een klachtenfunctionaris die je kan bijstaan.

Vergoeding zorgverzekeraar
Door mijn opleidingen gezondheidswetenschappen en psychosociale en medische basiskennis voldoe ik aan de allernieuwste eisen van de zorgverzekeraars volgens Plato (Juli 2013) en CPION. Deze opleiding is geaccrediteerd door CPION zodat deze opleiding tevens de officiële SHO (Stichting Hoger Onderwijs) Registeropleidingen titel heeft. Dit betekent dat deze opleiding onder toezicht staat van het bestuur van SHO en CPION en inhoudelijk op HBO Bachelor niveau getoetst is. Tevens hanteert deze opleiding de unieke methode nieuwe stijl speciaal ontwikkeld voor therapeuten.