Wie ik ben

Als leerling-verpleegkundige begon ik mijn loopbaan in de zorg. In de loop der tijd heb ik allerlei rollen en functies als leidinggevende vervuld in verschillende grote organisaties. Daarnaast heb ik een opleiding maatschappelijk werk, C.A.D.T ® consultant, en een academische studie gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht afgerond.

Door mijn ruime ervaring in het werken met mensen kan ik mij gemakkelijk verplaatsen in de belevingswereld en positie van een ander en maak ik een goede verbinding. Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar vitaliteit: de energie van mensen en het helend vermogen dat ieder mens in zich heeft. Deze eigen invloed om je persoonlijke welzijn te herstellen, inspireert mij.  Ik verdiep mij in wat mensen tegenkomen in hun leven, hoe ze uit balans kunnen raken en welke invloed zij zelf hebben.

In de afgelopen jaren heb ik zelf antwoorden gevonden in de dieptepsychologie. Daardoor werd ik enthousiast van het betekenisvolle effect dat analytische therapie kan hebben voor mensen. Doordat de kern wordt aangeraakt komt er positieve energie en kracht vrij waardoor iemand een volgende stap kan maken in zijn leven.

Daarnaast heb ik veel inzicht op interne processen binnen organisaties, hierdoor ben ik ook benaderbaar om als therapeut te ondersteunen met interventies voor het vergroten van duurzame inzetbaarheid van medewerkers of teams.

Recent heb ik een onderzoek afgerond waarbij de effectiviteit van analytische therapie op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in beeld is gebracht. De positieve relatie op duurzame inzetbaarheid werd hierin aangetoond; de analytische therapie werkt vanuit daar waar het probleem is ontstaan, en geeft een duidelijk positief effect voor de rest van je verdere leven.

Relevante opleidingen of cursussen afgerond;

Maatschappelijk werk
Familiezorg
Gezondheidswetenschappen Universiteit Maastricht
C.A.D.T ® consultant (Competence Analysis & Development Tool)
Analytische Therapie, Jungiaans instituut Nijmegen
Opleiding medische & psychosociale basiskennis
Therapie met clienten op psychotrope medicatie voor natuurlijk psychisch herstel
Levensloopspychologie Open Universiteit Heerlen (nog bezig)